Modul E-Radnik – Najkvalitetnija Razina Skrbi Za Starije Osobe

e-radnik

Kažu kada se male ruke slože sve se može. E-radnik je malo čudo (kako ga zovemo iz milja). Najmoderniji modul koje pokazuje koliko dobar i produktivan odnos može biti između programera iz tima The Falcon Technology i stručnjaka koji sudjeluju u radu doma za starije. Kroz prvi takav modul rada s korisnikom u Hrvatskoj postali smo lideri u kreiranju novih i poboljšanih načina za olakšavanje rada samih domova za starije. Jednako tako napravili smo sustav koji nudi najkvalitetniju razinu skrbi za starije osobe.

Koje su mogućnosti modula e-radnik?

Kada nas pitaju koje su mogućnosti koje Vam pruža modul e-radnik, jednom riječju bismo ih nazvali svemogućim. Prvo, omogućava Vam da sve o korisniku pratite na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj razini. Drugo, integrirana knjiga primopredaje te zadaci koje zadajete svojim radnicima i vizita su samo osnovne mogućnosti samog modula. Štoviše, samo ti osnovni dijelovi Vam olakšavaju sam proces brige oko korisnika. Treće, i najvažnije je jednostavan i efikasan način unošenja podataka o korisniku preko mobitela ili tableta. Kao rezultat toga analitika koju možete birati za svakog korisnika je najmodernija razina skrbi za starije osobe u Hrvatskoj.

analitika po radu - e-evidom

Što je najvažnije, besprijekoran prijenos informacija kroz analitiku rada smanjuje potrebu za osobnom koordinacijom i štedi dragocjeno vrijeme korisnika, radnika i samoga vlasnika doma.

Kako Vam e-radnik pomaže u poslovanju doma?

Kao prvo, europske zemlje već dugi niz godina, u skrbi za starije osobe koriste modul koji im omogućava kompletno praćenje stanja korisnika radi poboljšavanja rada i kvalitete samoga doma. Nadalje, dokumentacija koju prikupite pomoću mobilne aplikacije o njezi korisnika doma značajno olakšava rad osoblja samoga doma. Najbitnije u cijelom procesu unosa posla je njegova jednostavnost i prilagodljivost. Drugim riječima, prilagodili smo unošenje posla prema individualnim potrebama svakog doma ovisno o stupnju njege samoga korisnika.

analitika po aktivnosti - e-evidom
Na primjer, dokumentacija koju prikupite tokom njege samoga korisnika služi Vam za neograničenu razmjenu informacija između radnog osoblja Vašeg doma. Sve podatke je moguće unijeti i preko mobitela, vrlo jednostavno i vrlo praktično. Ukratko, svi podaci su odmah dostupni na računalu i na mobilnim uređajima ostalih zaposlenika. Kao rezultat toga cjelokupni postupak njege i skrbi se može vrlo lagano preuzeti u obliku pdf-a za svakog korisnika posebno te arhivirati kao plan njege samoga korisnika.

Analiza rada radnika doma – radnik u svakom trenutku zna sve o novom stanju korisnika

Prilikom započinjanja posla ili mijenjanja smjena, osoblje doma se putem aplikacije informira o stanju samog korisnika. Drugim riječima, na vrlo jednostavan način možete vidjeti točno stanje korisnika u bilo kojem dijelu dana. Jednako tako, Vi kao vlasnici doma ili voditelji na vrlo jednostavan način možete pratiti rad svojih radnika, te preko dostupne analize uvidjeti koje su prednosti a koje mane Vaši radnika. Sama aplikaciji diže skrb za starije osobe u Hrvatskoj na europsku razinu poslovanja domova za starije, gdje je većina domova digitalizirana čime je rad moderniziran i olakšan.

analitika po radniku - e-evidom
Analitika poslova koje obavi radnik u određenom vremenskom roku

Koje su prednosti našeg sustava u aplikaciji?

Kompletna dokumentacija za rad doma, intuitivan način rada i moderan zaslon čine aplikaciju toliko uspješnom i osiguravaju užitak korištenja kako zaposlenika tako i vlasnika samih domova. Kroz proces testiranja u samim domovima za starije, omogućili smo efikasan rad kroz aplikaciju temeljenu na iskustvu samih radnika i vlasnika. Zaključno, napravili smo aplikaciju koja se temelji na željama samih domova u procesu kvalitetnije skrbi za starije osobe.

Aplikacija e-evidom