DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE „VILLA MAGDALENA“

Tim EVIDOM, koji se sastoji od ekipe stručnjaka iz područja brige o starijim osobama, na raspolaganju je voditeljici Doma, njenim zaposlenicima, svakom korisniku i članovima njegove obitelji, te kontinuirano radi na podizanju kvalitete usluge, a tu je i za pomoć u rješavanju eventualnih poteškoća u radu.

U našoj višemjesečnoj suradnji uspjeli smo podići cijene smještaja koje su u skladu s razinom usluge koju Dom pruža, savjetovali smo voditeljicu u svim aspektima uspješnog poslovanja, radimo na zadovoljstvu korisnika i njihovih obitelji smještajem, te stalno preispitujemo i nastojimo uvesti još bolja rješenja u interesu svih.

Voditeljica Doma otvorena je za sve sugestije, radilo se o samom poslovanju, odnosu prema korisnicima, obiteljima ili radnicima. Vođenje evidencije i dokumentacije je digitalizirano.

Naša socijalna radnica redovito održava sastanke s Domom, razgovara s voditeljicom i sudjeluje u planiranju rada,  individualno razgovara s korisnicima, te o tome dostavlja izvješća. Naš radni terapeut kreira nove tjedne aktivnosti koje su prilagođene svim kategorijama korisnika.

Za voditeljicu i zaposlenike Doma organizirali smo edukacije i seminare, te ih planiramo i dalje provoditi.