OBITELJSKI DOM „KOCKICA“, PREDSTAVNICA VESNA BANJEDVOREC

Vesela ekipa Obiteljskog doma „Kockica“ već je gotovo godinu dana naš suradnik, na zadovoljstvo svih. O kvaliteti Doma najbolje govori stalna popunjenost kapaciteta i daljnje preporuke za koje se nadaleko zna.

U zajedničkom radu konstantno promišljamo nove načine za podizanje kvalitete usluge smještaja, bilo da se radi o poslovanju samog Doma, bilo da se radi o svakom korisniku osobno.

Uz digitaliziranje vođenja evidencije i dokumentacije, uveli smo cijeli niz kreativnih, kognitivnih, tjelesnih i drugih aktivnosti, prilagođenih svim korisnicima, bez obzira na stupanj usluge. Svakome korisniku i članu njegove obitelji smo na raspolaganju za sva pitanja, individualni razgovor, savjetovanje, pohvale, pritužbe i sl. Moramo priznati da pritužbi i nema, što je rezultat zajedničkog rada Dom i cijelog tima EVIDOM.

Naša socijalna radnica Ivana uz ONLINE sastanke s medicinskom sestrom Zrinkom, redovito odlazi u Dom, te tamo individualno razgovara s korisnicima, čime su oni vrlo zadovoljni i vesele se novim druženjima s njom.

Za predstavnicu i zaposlenike Doma organizirali smo edukacije i seminare, te ih planiramo i dalje provoditi.