OBITELJSKI DOM „SV. ANA“, PREDSTAVNICA VALENTINA PAVLAKOVIĆ

Ovaj topao dom s jednom od najmlađih predstavnica doma Valentinom Pavlaković, u suradnji je s nama godinu dana. Zajednički smo poboljšali kvalitetu usluge za korisnike, digitalizirali vođenje evidencije i dokumentacije, pomogli Domu da se napuni, podigli cijene usluge, a sve na zadovoljstvo samih korisnika i njihovih obitelji.

Uz mnoštvo aktivnosti koje je Dom već provodio, naš radni terapeut osmislio je i cijeli niz novih radnoterapijskih aktivnosti. Bilo da su u pitanju kognitivne, kreativne, kulinarske, komunikacijske i druge, korisnici u velikom broju sudjeluju u njima i vesele se novima.

Na tjednim online sastancima sa socijalnom radnicom i drugim članovima tima EVIDOM razgovara se o svim aspektima poslovanja, daljnjem poboljšanju usluge smještaja, zadovoljstvu korisnika i sl.

Socijalna radnica posjećuje korisnike i s njima individualno i grupno radi. Korisnici su je dobro prihvatili i vesele se njenim dolascima. Tim EVIDOM na raspolaganju je i obiteljima korisnika za sva pitanja i sugestije.

Za predstavnicu i zaposlenike Doma organizirali smo edukacije i seminare, te ih planiramo i dalje provoditi.