E-evidom aplikacija započinje eru digitalizacije domova za starije

p7

-Puno papirologije, zadaje puno glavobolje. Riješite se papirologije i smanjit će vam se glavobolje-

E-evidom aplikacija za domove za starije

E-evidom je aplikacija kojom se mogu služiti domovi za starije (obiteljski domovi, ustanove, domovi za starije bez osnivanja ustanove …). Jednom riječju svi pružatelji usluge smještaja starijih i nemoćnih osoba. E-evidom kroz 8 modula vodi poslovanje vašeg doma.

Izrađen je tako da svih 8 modula pokrivaju sve potrebe Vašeg doma, i to jednostavnom metodom i grupacijom podatka o korisniku. Za rad samih modula poslužila nam je već postojeća dokumentacija koju smo proširili u digitalnom obliku. Dokumentacija koju smo koristili već je u većini domova za starije (matična knjiga, osobni list, evidencija odsutnosti) .

E-evidom je proširenje postojeće dokumentacije za sve one kojima je dosta ručnog unošenja i htjeli bi svaki dan i u svakom trenutku imati sve podatke o korisniku na svom smarthphonu ili tabletu.

E-evidom predstavlja kraj jednog ciklusa ručnog unošenja podataka i započinje eru digitalizacije domova za starije

Kako smo došli do ideje za e-evidom?

“Ne mogu više pisati ručno, kad će aplikacija?”

Ovako su počinjale većine razgovora s vlasnicima domova nakon kupnje dokumentacije u pisanom obliku. Zbog potreba olakšavanja poslovanja malih i velikih domova za starije je i nastala aplikacija.

Uz velik obujam posla i mnoštva dosadne papirologije, vrlo malo vremena Vam ostane za planiranje aktivnosti i uživanje u plodovima svoga rada.

Sve što Vam treba za aplikaciju je mail adresa. Naravno, sama aplikacije je aplikativna i podaci se mogu unositi na smarthponu, laptopu i tabletu.

Tko je osmislio aplikaciju?

Stručnjaci koji već dugi niz godina rade u domovima za starije htjeli su napraviti sustav koji je jednostavan, brz i praktičan.

Uz pomoć genijalaca iz Falcona, firme za informatičke usluge uspjeli smo sve podatke koji su vam korisni složiti u jednu jedinstvenu aplikaciju.

Genijalci iz Falcon teama pretočili su potrebe doma u jednostavan i praktičan način unošenja podatka.

Sam posao skrbi za starije osobe zahtjevan je a samih je podataka koje dom mora prema zakonu voditi mnogo, te svako efikasno pojednostavljenje vođenja podataka i dostupnost  omogućava domu za starije smanjivanje administracije a povećanje kreativnosti i efikasnosti rada u domu za starije.

Prvo smo napravili sve u pismenom obliku, pa smo sada napravili sve u obliku aplikacije. Osim modernog izgleda za koju je zaslužan naš fenomenalan web dizajner, unutrašnjost aplikacije (za vaše oko nevidljivo) izvedena je po najnovijim standardima programiranja.

Koje su posebnosti aplikacije?

Vi možete kao ravnatelj, vlasnik i sl. svojim zaposlenicima otključati module koje želite. Samo Vi kao vlasnik doma možete vidjeti sve module, a o Vama ovisi koje module će vidjeti Vaši zaposlenici i koje ćete im role pridružiti.

Bitna je stavka rada doma  suradnja s liječnicima i ljekarnom koja vam dostavlja lijekove i ostali materijal koje dobivate preko doznaka.

Aplikacija je pametna te će vas obavijestiti kada su vam zalihe pri kraju i omogućiti vam narudžbu istih preko maila.

Čim upište mailove liječnika i ljekarne, automatski im možete slati poruke.

Za svaki modul aplikacije snimili smo video pomoću kojeg vam objašnjavamo kako se koristiti pojedinačnim modulom.

Za sve ostalo tu je tehnička podrška koja će vam u uredovno radno vrijeme biti dostupna te ćete dobiti odgovore na svoja pitanja u najkraćem mogućem roku!

Zašto je besplatna? 

Imamo mogućnost ponuditi Vam besplatan probni period, u kojem možete isprobati aplikaciju te vidjeti olakšava li Vam ona poslovanje. Uz besplatan period dostupna vam je i besplatna podrška. Kao takvi prvi smo u Hrvatskoj koji smo prepoznali vaše želje i potrebe te vam omogućavamo da prije kupnje isprobate aplikaciju.

Zašto E-evidom?

Želite manje posla oko unošenja podataka o korisniku?

Manje fascikala koje morate imati u domu?

Dosta vam je bilježnica za lijekove?

Želite da vas netko podsjeti kada morate naručiti lijekove ili kada korisnik ide na pretrage? Dosta vam je upisivanja istih podataka 10 puta na različite liste?

Htjeli biste samo jednom upisati podatke i da se dalje sami ispisuju?

Htjeli biste podatke o korisniku upisati i preko mobitela?

Ako ste na većinu pitanja odgovorili DA , e-evidom je aplikacija za vas!

Kliknite na poveznicu i isprobajte besplatno!


ŽELIM APLIKACIJU e-evidom

Related Posts